Devlet Bahçeli, Melih Gökçek İddiaları Hakkında Konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'i Ankara'da aday gösterecekleri sözleri hakkında "Kendisine böyle bir teklifimiz olmadı" dedi.

29.10.2018-16:03 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-16:14) Devlet Bahçeli, Melih Gökçek İddiaları Hakkında Konuştu!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği sözleri ile alakalı ''Sayın Gökçek'e herhangi bir teklifimiz olmadı. Melih Bey değerli bir kişidir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destek veririz biçiminde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir meseledir MHP'ye şeref verir.'' dedi.

"GÖKÇEK MHP'DEN ADAY OLACAK" İDDİALARINA YANIT VERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı sözlerine cevap verdi.

Bahçeli açıklamasında şunları ifade etti:

"GÖKÇEK'E HERHANGİ BİR ÖNERİMİZ OLMAMIŞTIR"

Bahçeli, Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği sözleri ile alakalı ''Sayın Gökçek'e herhangi bir teklifimiz olmadı.

"ADAY OLMAK İSTİYORSA, MHP'YE ŞEREF KAZANDIRIR"

Melih Bey değerli bir kişidir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destek veririz biçiminde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir meseledir MHP'ye şeref verir.'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal