Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu İçin Keskin Konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı açıklamasında ''CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır'' dedi.

04.10.2019-16:17 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-17:06)

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Milliyetçi Hareket Partisi’ni görmezden gelenler, spekülasyondan geçinenler, fitne ve fesada bel bağlayanlar sonunda mutlaka pişman olacaklardır. CHP-HDP zilleti ne yaparsa yapsın zalimlerin rövanşını alamayacaktır."dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Milliyetçi Hareket Partisi’ni görmezden gelenler, spekülasyondan geçinenler, fitne ve fesada bel bağlayanlar sonunda mutlaka pişman olacaklardır. CHP-HDP zilleti ne yaparsa yapsın zalimlerin rövanşını alamayacaktır. diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözleri tam olarak şöyledir:

‘CHP VATANA VE MİLLETE ALENEN KARŞI TAVIRDADIR’

"MHP Lideri Bahçeli,"CHP’nin şu anda takip ettiği siyaset Türk milletinin egemenlik ve tarihsel haklarıyla temelden ve bütünüyle çatışmaktadır. Bu nedenle CHP vatana ve millete alenen karşı tavırdadır. Hiç kuşku yok ki, CHP Genel Başkanı’nın ve sözcülerinin siyasi eylem ve sözleri suç teşkil etmektedir."

'MHP TÜM BU ZİLLETE SESİZ KALMAYACAK'

"Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir şart altında bu zillete ve ülkemize hezimet vaat eden teşebbüs ve girişimlere sessiz ve seyirci kalmayacaktır. Özellikle CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır."


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal