Devlet Bahçeli: İzlanda'da Yaşanan Rezaletler Skandal Ötesidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İzlanda'da yaşanan olaylarla ilgili, "İzlanda'da yaşanan rezaletler; sporun centilmenliğine, hoşgörü ruhuna aykırı kötü muameleler tek kelimeyle skandal ötesidir. Bu ülkeye verilen notayı çok yerinde ve isabetli değerlendiriyorum." diye konuştu.

10.06.2019-18:41 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-18:34)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabından gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

İZLANDA'DA YAŞANANLAR  

Bahçeli konuyla ilgili olarak, "İzlanda'da yaşanan rezaletler; sporun centilmenliğine, hoşgörü ruhuna aykırı kötü muameleler tek kelimeyle skandal ötesidir. Futbolcularımıza yönelik saldırgan tavırlar tam bir kabalık ve komplodur." ifadelerini kullandı.

DOĞU AKDENİZ'DEKİ GELİŞMELER  

Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri de yorumlayan Bahçeli, "Doğu Akdeniz'de açıkça Türkiye'ye tuzak kurulmakta, kuyusu kazılmakta, egemenlik haklarına kastedilmektedir. Rum Yönetimi'nin, Fatih sondaj gemimizin çalışanları ve TPAO ile iş birliği yapan yabancı şirketlerin yöneticileri hakkında tutuklama kararı çıkarması hukuksuzdur, kepazeliktir. Kıbrıs Türklerini yok saymak, tarihsel haklarını gasba teşebbüs ve tevessül etmek, uluslararası hukuku çiğnemek, Türkiye'ye meydan okumaktır. Ülkemiz bu barbarca ve barış karşıtı hamleleri göğüsleyecek güç ve yeterliliktedir. Kıbrıs Türklüğü yalnız değildir, Doğu Akdeniz asla peşkeş çekilmeyecektir." dedi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN MODERATÖRLÜĞÜ  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili canlı yayını sunacak olan ismin İsmail Küçükkaya olarak belirlenmesi konusunda da değerlendirmede bulunan Bahçeli, "İsmail Küçükkaya’nın hangi vasıflarından dolayı böylesi önemli bir program için tercih edildiğini anlayabilmiş değilim." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal