Devlet Bahçeli: 'Hiçbir Suçlu Ve Hain Sağ Kalmaz'

MHP lideri Bahçeli, partisinin İzmir'deki toplantısında, Türkiye yönelik bir işgal teşebbüsüne maruz kaldığı takdirde bu sefer hiçbir suçlunun ve hainin sağ kalmayacağını belirtti.

10.06.2018-18:02 - (Son Güncelleme: 10.06.2018-18:02)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir'deki toplantısında yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Yeni bir darbe planları var' açıklamasına ilişkin konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Türkiye yeni bir işgal girişime maruz kalırsa bu defa hiç bir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız" diye konuştu.

''TÜRKİYE KUŞATMA ALTINDADIR''

MHP lideri Devlet Bahçeli 24 Haziran seçimlerine ilişkin "İttifak iradenin mahsülüdür. İrade ise Türk milletidir. Millet haysiyetimizi kimseye çiğnetmeyeceğiz. Bundan dolayı 24 Haziran'da bunun için sandıklara gideceğiz. Türkiye kuşatma altındadır. Bu maksatla terör örgütleri kışkırtılmaktadır. PKK/PYD/YPG küresel emperyalizm tarafından kullanılmaktadır. FETÖ ile PKK arasında hiçbir fark yoktur. Bir olmazsak, dayanışma içinde mücadele etmezsek hep üzerimize gelecekler’’ şeklinde konuştu.

''HİÇ BİR HAİN SAĞ KALAMAYACAK''

‘’İzmir'den açık açık söylüyorum’’ diyen MHP lideri Bahçeli, ‘’Eğer Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa bu defa hiçbir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız. Alayını cehennemin dibine kovalarız. Burunlarından fitil fitil getiririz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal