Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı Türk Milletinden Taraftır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Bahçeli, "Cumhur İttifakı kararın çoktan vermiştir, tarafını belirlemiştir. Cumhur İttifakı Türk milletinden taraftır, milli kimlikten yanadır, Mersin'in yanındadır." diye konuştu.

28.03.2019-19:22 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-19:10) Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı Türk Milletinden Taraftır

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de önemli açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU MİLLİ SİLAH SANAYİSİNDEN RAHATSIZ

Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert ifadelerle eleştiren Devlet Bahçeli, "Kalkmış bize milliyetçilik anlatıyor. Sakarya Arifiye'deki Tank Palet Fabrikası üzerinden yalan üstüne yalan konuşuyor. Milli silah sanayisinden rahatsız, çünkü Tank Palet Fabrikasında yapılacak silahlar YPG'yi vuracak, çünkü burada üretilen silahlar PKK'yı hedef alacak. Korkusu budur, kaygısı budur, telaşı bu yüzdendir." diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNDEN TARAFTIR

Vatandaşlara Cumhur İttifakı'na oy vermeleri çağrısında bulunan Bahçeli, "Ya birlikten beraberlikten yana olacaksınız ya da gerilim ve kavga dolu bir geleceğe sürükleneceksiniz. Ya kardeşliğin devamını isteyeceksiniz ya da ağır bir yıkımı göze alacaksınız. Cumhur İttifakı kararın çoktan vermiştir, tarafını belirlemiştir. Cumhur İttifakı Türk milletinden taraftır, milli kimlikten yanadır, Mersin'in yanındadır. Barışmak, kucaklaşmak için fırsat arayan vatandaşlarımı Türkiye ve Türk milleti değerleri etrafında buluşmak için Cumhur İttifakı'na davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal