Dert Dinlemekten Bıktı, Dükkanına Dert Tarifesi Astı

Antalya'da iş yerine gelenlerin derdini dinlemekten yorulan esnaf Arife Bircan, bir yazı asarak tepkisini dile getirdi.

07.10.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-12:56) Dert Dinlemekten Bıktı, Dükkanına Dert Tarifesi Astı

Antalya'da 10 yıldır iş yerine gelenlerin derdini dinlemekten bıkan esnaf Arife Bircan, duvarına "Dikkat dert tarifesi" isimli bir yazı asarak tepkisini dile getirdi. 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi'nde giyim üzerine iş yeri bulunan esnaf Arife Bircan, kendisine sürekli dert anlatılmasından yoruldu. Ürünlere bakmak için giren kişinin dahi kendisine başta koca, komşusu, kızı olmak üzere dert anlatmasından usandı. Komşularının da buna eklenmesiyle Bircan, kimseyi kırmadan ve ticari kaygı düşünmeden bir yazıyla mesaj vermeye karar verdi.

"DİKKAT DERT DİNLEME TARİFESİ"

Bircan, dert dinlemek istemediğine dikkat çekmek için iş yerindeki masaya "Dikkat dert dinleme tarifesi" isimli yazı astı. Yazıda "Ailevi dertler 10 dakika, 10 TL; genel dert dinleme 10 dakika 15 TL; koca derdi dinleme 10 dakika 20 TL. Bütün dinlemelere duygularım dahildir. Ekstra gözyaşı dökme ücreti alınır. Vallahi siz bilirsiniz" ifadeleri yer alıyor. Yazı, bir müşterinin sosyal medyada paylaşmasıyla binlerce beğeni aldı. Esnaf Bircan ise mesajının yerini bulduğunu bildirdi.

"SÜREKLİ DERT YANMALARINDAN BIKTIM"

Son dönemde koronavirüs salgını nedeniyle işlerinin düşük olduğunu bildiren Arife Bircan, en büyük sıkıntısının gelen müşterilerin sürekli dert yanması olduğundan yakındı. Bircan, "Bunların arasında komşularım da vardı, sürekli dert yanmalarından bıktım. Evim yakında olduğu için geç saatlere kadar iş yerimi açık tutuyorum. Gelenler bütün gün, 'Onun kocası böyle olmuş, onun karısı böyle olmuş, kızı böyle olmuş' demelerinden illallah geldi. Ben de karşımdakine kızamadığım için espri amaçlı iş yerimin girişindeki kasanın olduğu masaya belki bir caydırıcılığı olur diye yazı astım" diye konuştu.

"ŞAKA VE MESAJ AMAÇLIDIR"

Başkalarının derdini dinlemekten bıktığını dile getiren Bircan, "Bu yazıyı çekip sosyal medyaya atmışlar. Çok büyük beğeniler almış, ben de şaşırdım. Bu yazının asla bir ticari durumu yoktur, şaka ve mesaj amaçlı yazıldı. Bu yazı anlayabilene" dedi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal