Depremden Panikleyen Vatandaşların Kaçışma Anları Böyle Görüntülendi

Denizli'de meydana gelen 6.0 büyüklüğünde deprem Burdur'da da hissedildi. Markette bulunan vatandaşların korkudan kaçışma anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

08.08.2019-18:32 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-18:26) Depremden Panikleyen Vatandaşların Kaçışma Anları Böyle Görüntülendi

İzmir'de sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından Denizli de art arda iki kez sallandı. İlk olarak saat 14.19'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi, ardından Bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 6.0 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi.

AKDENİZ ÇEVRESİNDE HİSSEDİLDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ilçeye bağlı Armutalanı köyüne 1,74 kilometre mesafede yaşanan depremin 7,09 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Deprem Antalya, Isparta ve Burdur'da da hissedildi. 

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Burdur'da hissedilen deprem vatandaşları panikletti. Sokakta bulunan vatandaşlar araçlarından inerek ve duraksayarak ne olduğunu anlamaya çalıştı, etraftaki binalara baktı. Tedirgin vatandaşlar hemen cep telefonlarıyla yakınlarını aradı. Bir iş yerindeki güvenlik kameralarına vatandaşların panikle dışarı kaçışma anları anbean yansıdı.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal