Denizli'nin Çardak İlçesinde Otobüs Devrildi! 2 Ölü 34 Yaralı Var

Denizli'nin Çardak ilçesinde kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi de yaralandı.

04.04.2019-09:42 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-09:18) Denizli'nin Çardak İlçesinde Otobüs Devrildi! 2 Ölü 34 Yaralı Var

Denizli'nin Çardak İlçesinde kontrolden çıkan otobüsün şarampole yuvarlanması neticesinde olan kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 34 kişi de yaralandı. Feci kaza ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye birimi gönderildi.

Alınan bilgilere göre, kaza Çardak ilçesinde oldu. Osman Özden idaresindeki 42 HA 856 plakalı otobüs sürücünün şimdilik tespit edilemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Otobüs devrildikten sonra yan yatarak durabildi.

CAN PAZARININ YAŞANDIĞI BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kaza ardından tam bir can pazarı olurken bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil Servis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı birimler gönderildi. Bölgeye giden birimler yaralıları kurtarma çalışması yaparken, kendi imkanları ile çıkan veya birimler tarafından çıkarılan yaralılar ambulanslarla Çardak ve çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edilmeye başlandı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ VE 1 YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ilk belirlemelerde 34'e yakın yaralı olduğu bildirildi. Kazada otobüs şoförü Osman Özden ve adı şimdilik belirlenemeyen bir yolcunun yaşamını yitirdiği kaydedildi.

KONYA'DAN KUŞADASI'NA YOLCU TAŞIYORDU

Kazada devrilen aracın Konya'dan, Aydın Kuşadası'na yolcu götüren özel bir şirkete ait otobüs olduğu bildirildi. Kazada ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal