Deniz Zeyrek'ten Mete Yarar'a 'Fare' Yakıştırması

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile Sözcü yazarı Deniz Zeyrek arasında geçen 'fare' tartışması canlı yayında arbede yarattı.

26.11.2020-08:15 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-10:59)

Habertürk ekranlarında yayınlanan Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında çıkan 'fare' tartışması dikkat çekti.

Sosyal medyada gündem olan bu tarışma, programa konuk olan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile Sözcü yazarı Deniz Zeyrek arasında geçti.

Zeyrek'in Mete Yarar'a yönelik 'fare' yakıştırması gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Canlı yayında kaydedilen görüntülere göre tartışma Ankara'dan yayına bağlanan Zeyrek'in, ''Başka var mı konuşacak?'' ifadesinden sonra başladı.

Bunun üzerine Mete Yarar, ''12'den sonra kabağa dönüşüyor'' dedi. 'Kabak' sıfatına binaen Zeyrek, ''Fareye dönüşmekten iyidir diye düşünüyorum'' deyince bomba patladı.

Önce ''Katılıyorum katılıyorum'' diye yanıtını geçiştiren Yarar'ın tepkisi, Zeyrek'in açıklamalarının devam etmesi üzerine büyüdü.

Zeyrek'in kendisine 'fare' demesine kızan Yarar ''Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim, söylüyorum" dedi.

Açıklamalarına ''Ben ona 'kabak' dedim, adam gibi 'fare' lafını geri alsın'' diye sürdüren Yarar, ''Edepse son kez söylüyorum, bana fare lakabı takamaz'' diye yanıt verdi.

Daha fazla devam edemeyen Mete Yarar canlı yayını terk etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal