Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Deniz Naki Yine Haddini Aştı!

TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na karşı insanları meydanlara çağırdığı için PFDK tarafından ceza alan ve Türkiye'deki futbol kariyeri biten Deniz Naki, skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

03.02.2018-17:11 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-17:11) Deniz Naki Yine Haddini Aştı!

Almanya'nın Köln kentinde, PKK terör örgütüne yakın bir internet sitesine konuşan Deniz Naki, Zeytin Dalı Harekatı hakkında iftiralarda bulundu.

Afrin operasyonuna karşı insanları meydanlara çağırıp ömür boyu men cezası almasıyla ilgili konuşan Deniz Naki; "Türkiye’de futbol lisansım ömür boyu iptal edilerek bana 272 bin TL para cezası verdiler. Açıkçası ceza verip vermemeleri beni fazla etkilemiyor artık. Umursamıyorum da. Açıkcası futbol yaşamım devam eder mi etmez mi ya da farklı alanlarda çalışmalara girer miyim, girmez miyim, çok fazla net değil henüz. Zaten bu olaylardan sonra çok fazla da düşünemedim." sözlerini kullandı.

TEKLİF VAR MI ?

"Var, evet bazı görüşmeler yapıyoruz. Açıkcası kulüpler de beni transfer etmeye korkuyor. Yani onlar için bir risk aslında. Siyasi kimliğimden dolayı. Böyle bir sorumluluğu göze almaları gerekiyor."

YPG VE PKK'YI SKANDAL SÖZLERLE SAVUNDU

Suriye sınırımızda yuvalanan PKK/YPG terör örgütünü öven Deniz Naki, bu teröristlerin bu zamana kadar Türkiye'ye taş bile atmadığını iddia edip, bütün dünyada kahraman olarak görüldüklerini söyleyerek alçakça sözlerine bir yenisini daha ekledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;