Deniz Baykal'ın Danışmanı Cumhurbaşkanlığı'na Atandı!

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal'ın danışmanı Korkmaz Karaca Cumhurbaşkanlığı kararı ile Ekonomi Politikaları Kurulu'na atandı. Karaca, son dönemde sürekli olarak hastanede Baykal'ın yanında kalmıştı.

09.10.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-16:33) Deniz Baykal'ın Danışmanı Cumhurbaşkanlığı'na Atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 Politika Kurulu'na atama gerçekleştirdi. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın danışmanı bir dönem CHP Parti Meclisi üyeliği de üstlenen Korkmaz Karaca, Ekonomi Politikaları Kurulu'na atandı. Karaca, Baykal'ın beyin kanaması geçirdiği dönemde devamlı yanında bulundu.

KORKMAZ KARACA KİMDİR?

Korkmaz Karaca 1978 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk öğrenimini Maltepe’de Feyzullah Efendi İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini ise Marmara Koleji’nde bitirdi. Üniversite öğrenimine Uludağ Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi alanında başlayan Karaca yüksek eğitimini ABD’de iş idaresi eğitimi ile son verdi. Karaca, halen uluslararası bir şirkette ‘Gübre, Hurda ve Doğalgaz’ sektöründe faaliyet yapan ‘Indagro Group’ Türkiye Temsilciliğini yapmaktadır. Karaca aynı zamanda 2007 senesinde kurduğu ‘Karaca Danışmanlık A.SF ile bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna yönetim danışmanlığı hizmeti sağlıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal