Deniz Aslanı Ve Köpeğin Atışması Sosyal Medyada Paylaşım Rekorları Kırdı!

Tesadüfen kameralara yansıyan deniz aslanı ve köpeğin tartışma videosu sosyal medyayı kırdı geçirdi.

14.08.2017-11:29 - (Son Güncelleme: 14.08.2017-16:46)

Şili sahillerindeki Taltal’da, bir iskelede meydana gelen kapışma ilginç görüntüler oluşturdu. Fotoğrafçı Alberto Ghizzi Panizza tarafından yakalanan karelerde bir köpek ve deniz aslanının bir parça balık için birbirlerine ‘diş gösterdikleri’ görülüyor.

BU HAYVANLAR BİR ALEM!

Panizza, “Böyle sahneler burada her gün yaşanıyor. Köpek arkadaş canlısı ama deniz aslanı oldukça büyük ve agresif. Bu kavgayı büyük deniz aslanı kazandı ama köpeğin hala bir parça balığı var” dedi. Köpek hala balığı almada ısrarcı olduğundan deniz aslanıyla küçük bir atışmanın içerisine girerken oldukça agresif görünüyor.

BİR PARÇA BALIK İÇİN BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

Şili sahillerindeki Taltal’da, bir iskelede meydana gelen kapışma sıra dışı görüntüler oluşturdu. Fotoğrafçı Alberto Ghizzi Panizza tarafından çekilen görüntülerde bir köpek ve deniz aslanının bir parça balık için birbirlerine ‘diş gösterdikleri’ görülüyor. Panizza, “Böyle sahneler burada her gün yaşanıyor. Köpek arkadaş canlısı ama deniz aslanı oldukça büyük ve agresif. Bu kavgayı büyük deniz aslanı kazandı ama köpeğin hala bir parça balığı var” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal