Demirören'in Cenaze Töreninde O İsimler Çok Konuşuldu

Cuma günü vefat eden Demirören Holding sahibi Erdoğan Demirören'in, cenazesi bugün defnedildi. Cenaze töreninde ki o görüntüler çok konuşuldu.

10.06.2018-19:24 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-22:44) Demirören'in Cenaze Töreninde O İsimler Çok Konuşuldu

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in babası ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Erdoğan Demirören için ilk tören saat 10.20'de İstanbul Şişhane'deki Holding binası önünde düzenlendi.


Törene Erdoğan Demirören'in oğulları Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören, kızı Meltem Demirören Oktay başta olmak üzere aile üyeleri ile Demirören Holding bünyesinde çalışan personeller katıldı. Gerçekleştirilen törnede Demirören için dualar edildi ve helallik alındı.


SONSUZLUĞA UĞURLANDI


Şişhane'deki Holding binası önünde düzenlenen törenin sonrasında Demirören'in cenaze namazı Fatih Camisi'ne kılındı. Erdoğan Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Erdoğan Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi.


O İSİMLER ÇOK KONUŞULDU


Erdoğan Demirören’in cenaze töreninde Fenerbahçe eski başkanı Azil Yıldırım’da yer aldı. Seçimden sonra ilk kez görüntülenen Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören’e taziyelerini iletti. Aziz Yıldırım’ın cenazede yer alması ise çok konuşuldu.


Erdoğan Demirören’in cenazesinde diğer konuşulan isim ise Fatih Terim oldu.  Eşi Fulya Terim ile beraber Demirören ailesine başsağlığı dileyen Galatasaray Teknik Direktörü şu şekilde konuştu: "Erdoğan bey, hastalığına kadar sık görüştüğümüz abimdi, çok iyi bir insandı. Her zaman onunla beraber olmak keyifliydi. Allah rahmet eylesin. Gerek insan gerek iş adamı olarak herkesin takdir ettiği isimdi. Çok iyi bir dostluk, güvene, sevgiye dayalı bir ilişkimiz vardı. O Beşiktaşlı, o Galatasaraylı o Fenerbahçeli diye herhangi bir durum yoktu. Bu son yıllarda gelişen bir olay. Aramızda hiç öyle bir şey yoktu. Uzlaşmacı kişiliği, naif ve sevgi dolu yaklaşımları vardı. Onu hep güler yüzüyle iyi olarak hatırlayacağım. Sayın Başkan Yıldırım Demirören'in şahsında tüm Demirören ailesine başsağlığı diliyorum."


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal