DEAŞ'lı Terörist Silahıyla İstanbul'da Yakalandı

Gaziantep'ten İstanbul'a eylem gerçekleştirmek için geldiği tespit edilen DEAŞ'lı terörist uzun namlulu silah, beş tane şarjör ve 150 tane fişekle beraber yakalandı. Zanlının Taksim'de keşif yaptığı anlar ve nefes kesen bir operasyon sonucunda yakalandığı anlar kameralara kaydedildi.

25.08.2020-16:44 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-17:54)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, DEAŞ'lı bir zanlının Gaziantep'ten İstanbul'a giderek eylem hazırlığı içinde olduğunu tespit edildi. Zanlıyı teknik ve fiziki izlemeye alan terör polisi, zanlının Taksim'de çarpıcı bir saldırı için keşif gerçekleştirdiği belirlendi.

Faaliyetlerini sonlandıran istihbarat ve terör polisi zanlının Küçükçekmece'de kaldığı otele geçen gün operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda H.S. adlı zanlı gözaltına alındı. Otel odasında yapılan arama sonucunda da uzun namlulu silah, beş şarjör ve 150 mermi bulundu.

Yakalanan H.S. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerinin ardından gönderildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal