DEAŞ Operasyonu! 1 Mayıs'a Saldırı Hazırlığı Yaparken Yakalandılar

Adana'da "1 Mayıs Emek ve Dayanışma" gününde saldırı yapma hazırlığında oldukları iddia edilen 6'sı Suriyeli 4'ü Türk 10 DEAŞ mensubu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

29.04.2018-09:02 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-08:57) DEAŞ Operasyonu! 1 Mayıs'a Saldırı Hazırlığı Yaparken Yakalandılar

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde eylem arayışı içinde oldukları iddia edilen terör örgütü DEAŞ mensuplarına yönelik çalışma başlattı. Polis, belirlenen DEAŞ'lıların yakalanması için şafak vakti özel harekat polisinin de aralarında bulunduğu 250 polisle eş zamanlı olarak 24 ikamette operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlar sonucunda 6'sı Suriye uyruklu, 4'ü Türk 10 zanlı emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

HER TARAFI GÖREN KAMERALAR

Polis ekiplerinin Yeşilbağlar Mahallesinde terörist DEAŞ'lının evine yaptığı baskında evinin duvarında "Allah kafiri sevmez" yazdığı görüldü. Diğer yandan DEAŞ'lının evinin her tarafına tarafına güvenlik kamerası taktığı da tespit edildi. Şüphelinin güvenlik kameralarını özellikle sokağın giriş çıkışlarını görecek şekilde konumlandırması dikkatlerden kaçmadı. Şüphelinin güvenlik kamerası görüntülerini de evinin oturma odasından izlediği tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten daha sonra sorgulanmak üzere emniyet şubeye götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal