Davutoğlu ve Gül ile Çalışan Gürcan Balık'ın Tahliye Kararı Durduruldu

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun siyaset yaptıkları yıllarda özel kalem müdürlüğünü yapan Gürcan Balık için FETÖ mensubu olmaktan yargılandığı davada verilen tahliye kararı iptal edildi.

20.12.2018-19:06 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-19:07) Davutoğlu ve Gül ile Çalışan Gürcan Balık'ın Tahliye Kararı Durduruldu

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanlığını ve eski Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun özel kalem müdürlüğünü üstlenen ve FETÖ üyeliğinden yargılanan Gürcan Balık için verilen tahliye kararı iptal edildi.

TAHLİYE KARARI DURDURULDU

Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dış politika başdanışmanlığını üstlenen eski büyükelçi Balık'ı, "Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olduğu" sebebi ile 6 sene 3 ay hapisle cezalandırmış, 29 aydır cezaevinde olan sanık, evini terk etmeme ve yurt dışına çıkış yasağı şartı ile hüküm kesinleşinceye dek tahliye edilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Balık'ın adli kontrol koşulu ile tahliye edilmesiyle alakalı mahkeme kararına itiraz etti. Ve Ankara 30. Ağır Ceza Mahkemesi tahliyeyi durdurma kararı aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal