Davutoğlu, Babacan ve Şimşek Yeni Parti Mi Kuruyor? Açıklama Geldi

Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'in yeni bir parti kurmak için hazırlık yaptığını iddia etmişti. Bunun üzerine açıklama yapan Mehmet Şimşek ise iddiaları yalanladı.

08.09.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 08.09.2018-15:34) Davutoğlu, Babacan ve Şimşek Yeni Parti Mi Kuruyor? Açıklama Geldi

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, AK Parti hükümetlerinde üst seviye vazifeler yapan "Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek"in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlık içinde olduğunu öne sürdü. Takan, "Görüşmeler gerçekleştiriyorlarmış. Acele etmiyorlarmış. Partinin resmi kuruluş tarihi olarak yerel seçimler ardını ifade ediyorlarmış. Parti kurulduktan sonra 'ana muhalefet olacak' iddiasıyla..." diye yazdı.

"Soranlara, 'Abdullah Gül bu grubun içinde yok' diyorlarmış" ifadesini de yazan Takan, "Gel de buna inan!.. Abdullah Gül'ün üçlüsü CHP'deki etkin ve de her tarafa küskün muhalif kişilerle de temasa geçmiş. Görüşmeler sürüyor" ifadesini kullandı.

MEHMET ŞİMŞEK'TEN YANIT GELDİ

Takan'ın bu sözlerine Mehmet Şimşek cevap verdi. Şimşek Twitter üstünden, "Şahsımla alakalı bu iddialar hiçbir biçimde gerçeği yansıtmıyor" diye yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal