Darbecilerden FETÖ'cülerden Temizlenen TSK Gerçek Ordu Oldu

Darbelerle ve içerideki düşmanlarla gerçek gücünü tam anlamıyla gösteremeyen Türk ordusu, içerideki düşmanların temizlenmesinden sonra gerçek gücüne kavuştu. Osmanlı İmparatorluğu'ndan esintiler gösteren TSK, yeniden egemen güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

13.06.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-12:02)
v

Osmanlı İmparatorluğu'nu içindeki hainler ve dışarıdaki düşmanların ortaklaşması sonucu yıkılırken, yerine kurulan Cumhuriyet Ordusu, milletin ordusundan uzak bir görüntü izledi ve bir ideolojinin ordusu olarak varlığını sürdürdü. Hal böyle olunca Cumhuriyet Ordusu, ilkelerine bağlı olduğunu söylediği Mustafa Kemal'e bile darbe teşebbüsünde bulundu. 

Burada bahsettiğimiz olay, Mustafa Kemal'in, İsmet İnönü'nün kabinesini onaylamamasından sonra yaşananlar. İnönü'nün kabinesi Mustafa Kemal tarafından onaylanmazken, Mustafa Kemal'in kaldığı Dolmabahçe Sarayı'nın etrafı sakallı Nurettin Paşa’nın süvari alayı ile kuşatmaya alındı. İşte bu olay Cumhuriyet Ordusunun Mustafa Kemal'e karşı yapmaya teşebbüs ettiği darbe girişimdir! 

TALİMATTAN SONRA SÜVARİLER GERİ ÇEKİLDİ

Mustafa Kemal durumu anladıktan sonra ise uşağına talimat vererek İsmet Paşa'nın getirdiği kurulu onayladığını bildirmesini söyledi. Bakanlar kurulunun kabulünden sonra ise Sakallı Nurettin Paşa süvari ablukasını kaldırdı. 

2000’lerin başında Cumhuriyet tarihinin en radikal devrimci lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’a karşı Cumhuriyet Mitingleri adlı gerici yobaz eylemleri organize edilmiş ve 27 Nisan 2007 tarihinde yeniden darbe yapmaya teşebbüs etmişti. Ancak devrimci lider Erdoğan, bu darbe teşebbüsünü akim bırakmış ve emperyalizm işbirlikçisi generallerin muhtırasını ayaklarının altına almış ve Cumhuriyet tarihinde generalleri kelimenin tam anlamı ile madara eden lider olarak tarihe geçmişti.

2000’li yılların ortalarında ordu içerisindeki emperyalizm kuklalarına yönelik yapılan temizlik harekatı uyguladı. Ulusalcı faşist darbeciler tek tek ordudan ayıklanmış ve Cumhuriyet Ordusu bir adım daha Mete Han’ın ordusu olmaya yaklaşmıştı. Ardından FETÖ terör örgütü mensubu general ve subayların ayıklanmasına kadar, hep Batı çıkarlarının koruyucu karakolu olarak görev icra etti.
Özellikle uluslararası ihanet ve casusluk şebekesi FETÖ örgütü mensubu teröristlerin ordudan ayıklanmasından sonra, Cumhuriyet Ordusu binlerce yıllık asli kimliğine dönmeye başladı.

ESKİ RUHUNA YENİDEN KAVUŞTU

Kıbrıs Çıkarmasının haricinde ayağına gelen birçok fütuhatı geri çeviren Cumhuriyet Ordusu, 15 Temmuz FETÖ teröristlerinden arınmasından sonra Mete Han’ın Alp Aslan’ın Caka Beyin, Yavuz Sultan Selim Han’ın ruhuna yeniden kavuştu. 

AKDENİZ TÜRK GÖLÜ'NE DÖNDÜ

Şimdilerde, binlerce kilometre ötede birden çok noktada terörle mücadele operasyonları düzenliyor.
Doğu Akdeniz’i kelimenin tam anlamı ile Türk gölü haline getirdi. İzin vermediği hiçbir alanda hiçbir güç kıpırdayamaz hale geldi. Fransa, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır ve Yunanistan gibi birçok ülkenin her türlü askeri, lojistik ve istihbarat desteği verdiği uluslararası terörist Hafter’i tarihin çöplüğüne göndermeyi başardı.

Türkiye’nin her gelişmesine ve başarısını kara çalan ve ülkenin başına musallat olan Avrupa Birliği, kelimenin tam anlamı ile Doğu Akdeniz’de Türk Ordusunun önünden ardına bakmadan kaçarak kendi kara sularına sığındılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal