Daha Fazla Direnemedi ve Saniye Saniye Anlattı

2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı^yı canice katleden ve bunu büyük bir soğuk kanlılıkla anlatan seri katil Atalay Filiz cinayet anını saniye saniye anlattı.

14.06.2016-12:44 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Daha Fazla Direnemedi ve Saniye Saniye Anlattı
Seri katil Atalay Filiz'in ifadesinin yankıları hala devam ediyor. Türkiye'nin gündemine oturan seri katil Atalay Filiz için mahkeme kararını verdi ve Filiz, İstanbul'daki ilk sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı^yı canice katleden ve bunu büyük bir soğuk kanlılıkla anlatan seri katil Atalay Filiz cinayet anını saniye saniye anlattı. Filiz'in anlattıkları ve Fatma öğretmene yaptığı işkencekan dondurdu. Fatma öğrtmenin dışında arkadaşı Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Radchikovaar'ı da katleden Atalay Filiz bu cinayetleri de kabul etti

TARİH ÖĞRETMENİNİ KENDİSİNE 'ATALAY' DİYE BAĞIRINCA ÖLDÜRMEYE KARAR VERMİŞ

Polisteki ifadesinde tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'yi kimliğini deşifre ettiğini tahmin ettiği için öldürdüğünü söyleyen Atalay Filiz "Başlarda bir sorun yoktu. Kimse benim kimliğimden şüphelenmemişti. Ancak cinayetten bir kaç gün önce Fatma Kayıkci bana arkadan 'Atalay' diye seslendi. Bunu duyunca şok oldum.

Ancak o an bozuntuya vermedim. Durumu geçiştirdim. Daha sonra oturduğumuz boş daireye bazen eşya koymak için girdiğinde eşyalarımı karıştırarak kimliğimi öğrenmiş olma ihtimali aklıma geldi. Beni yakalatmaması için onu ortadan kaldırmaya karar verdim" dediği öğrenildi.

CİNAYETİN AYRINTILARINI ANLATTI

Atalay Filiz cinayetin ayrıntılarını da anlattı. Habertürk'ten Müslüm Sarıyar ve Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Fatma Kayıkçı'yı kafasını duvara vurarak öldürdüğünü belirten Filiz,cinayet anını şöyle anlattı...

"Fatma Kayıkçı Ankara'daki cinayetlerden arandığımı anlamıştı. Beni polise yakalatarak yakacaktı. Paniklemiştim. Benim gerçek kimliğimi polise bildirmemesi için cinayeti işledim.

Önce kafasını duvara çarptım, sonra bıçakladım. Onu öldürdükten sonra apartmanın girişindeki ve evin içindeki kanları sildim. Cesedi ormanlık alana attım. Sonra minibüsün geçtiği yere kadar yürüdüm, minibüse bindim. Oradan Gebze'ye, ardından Adapazarı'na gittim. Adapazarı'nda bir gün kalıp İzmir'e geçtim" dedeği öğrenildi.

"KATLAYIP BAVULA KOYDUM FATMA ABLAYI"

Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkçı'ya tuzak kurduğunu anlatan Atalay Filiz cinayetin kan donduran ayrıntılarını ise şöyle anlattı:

"İnternette Tuzla'da çay bahçesine garson alındığını öğrendim ve işe başladım. Biz evde yokken Fatma ablada anahtar vardı, çünkü odanın biri kilerdi onlara aitti. Sürekli eve girerdi bizim kaldığımız eve.

Eve çıkıp girmesinden huylanmaya başladım. Tuzaklama yaptım eve. Mesela bir şey koyuyorum masaya ama yerinin değiştiğini görüyorum. İyice şüphelenmeye başladım. Aşağı iniyordu.

'NABER ATALAY GÜNAYDIN' DEYİNCE...

Naber Atalay günaydın deyince içeri çekip bıçaklamaya devam ettim. Sonra katlayıp bavula koydum Fatma ablayı. Evin arka kapısından çıkıp gittim.

Olay yerinde de cesedi atıp önce Kaynarca sonra Gebze sonra da Adapazı'na gittim. Otele gidip sahte kimlik verdim. Bir gün kaldıktan sonra İzmir'e gittim. İzmir'de de internet kafeden öğrenci evi baktım.

Cinayetten 4 gün sonra televizyonda izledim ve arandığımı fark ettim. 'Hemen çıkmam lazım buradan' diyereke oradan da çıktım sonra yanımda bulunan kitapçıktan bakarak kamp yeri buldum ve gölette kaldım. Gömüldür Özdere mevkiinde. Her yerimi böcekler ısırmış. 10 gün burada kaldım. 'Canımdan bezdim' diyerek Menderes'e gidiyordum. Pansiyonda kalmak için"

ARACINA GİZLİCE YERLEŞTİRMİŞ!

Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Radchikova'yı öldürdüğünü kabul ettiği iddia edilen Filiz'in, "Göktuğ ve Elena, Olga'nın kaybolmasından sürekli beni sorumlu tuttular. 'Kızı öldürdün mü yoksa' diyerek üstüme çok yüklendiler.

Ben de daha fazla dayanamayarak bu cinayetleri işledim." dediği kaydedildi.

Atalay Filiz Ankara'daki cinayetlerle ilgili şöyle konuştu: "Olga'nın kayıp olması ile ilgili sürekli beni sıkıştırıyorlardı. İyice ayar oluyordum. 2 telefon aldım.

Birini Göktuğ'un arabasına monte ettim. Buradan konum uygulamasından takip ediyordum. Antalya'ya tatile gideceklerdi. Ben de otele gidip yan odada kalıp odalarına kamera koymayı planladım.

VİDEOLARINI ÇEKECEKTİM

Videolarını çekip yayınlayıp onlara zarar verecektim. Bununla ilgili hazırlık yaparken konum Ankara'da sürekli bir yerden geliyordu. Gidip baktığımda otomobilleriyle gitmediklerini anladım. Av tezkeresi ve pompalı tüfek aldım. Nasıl kullanıldığını internetten öğrendim. Olay günü de buluşmuştuk. Yine üzerime geliyorlardı. 43 plakalı Murat 131 araba almıştım. Tüfek bagajdaydı aldım ve ateşledim. Araba 43 plakalı olduğu için Kütahya'ya kaçtım. Burada farkedilmem diye düşündüm. 2 gün burada arabada kaldım. Daha sonra arabayı orada bırakarak İstanbul'a geldim. Sonra geri döndüm araba yerinde yoktu" dedi.

ÇANTASINDAN ÇIKAN PORNO İSİMLERİ DE ŞOK ETTİ!

Seri katil Atalay Filiz'in üzerinden ve çantasından kendi adına düzenlenmiş, eski bir pasaport, gerçek kimliği, 4 adet kendi fotoğrafı olan başkaları adına sahte kimlik, kendi fotoğrafı ve değişik vatandaşların fotoğrafı olan 3 adet sahte ehliyet, farklı isimler adına 14 adet açık, aktif kredi kartları, 2 adet avcı, komando bıçağı, biber gazı, yaklaşık 10 bin Lira, 3bin 500 euro, bir Fransız vatandaşının vatandaşlık belgesi ve yaşam malzemeleri çıktı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal