Cüneyt Özdemir'e Soruldu: Yandaş mısın?

Medyanın geleceğine yönelik gündemin değerlendirildiği bir televizyon programına konuk olan Cüneyt Özdemir, kendisine doğrultulan 'Eskiden muhaliftin şimdi yandaş mısın?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

14.08.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-13:38) Cüneyt Özdemir'e Soruldu: Yandaş mısın?

Cüneyt Özdemir, AK Parti'yi destekleyenlerin yandaş olarak yaftalandığını ancak; CHP, İyi Parti ve HDP'yi destekleyenlerin demokrat ilan edildiğini dile getirdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Habertürk canlı yayınında Kübra Par'ın sunduğu 'Açık ve Net' programına konuk oldu.

Par, açık açık ''Eskiden muhaliftin şimdi yandaş mısın?'' diye sordu.

''YANDAŞLIK MI NE YANDAŞLIĞI''
Cüneyt Özdemir ise bu soruya şöyle yanıt verdi; ''Yandaşlık neyin yandaşlığı? CHP yandaşlığı yok mu? İyi Parti yandaşlığı yok mu? Afedersin HDP yandaşlığı yok mu? Yandaşlıksa.. Yandaşlık ihalesi AK Parti'ye devredilmiş.

Bakıyorum diğer partilere, onları destekleyenler demokrat oluyor, AK Parti'yi destekleyenler yandaş oluyor. Yandaşlık bence şöyle; aklını emanet ediyor musun? O zaman yandaş olursun. Bu hayatı birisi şöyle düşünür mü diye yaşamıyorum.''

Cüneyt Özdemir, rakı masalarında fotoğraf çekerek laik bir kişi olduğunu kanıtlamaya çalışanlara da şu sözlerle yanıt verdi:

 ''Siyasi görüşünüz simgelerle bu kadar kaba şeylerle anlatıyor olmanız bana ters geliyor. İçkinin fotoğrafını koyuyor, ben laik biriyim diyor.

Bu siyasi görüşle ilgili değil bu kafasızlığının göstergesi. Bu içtiğin şey zararlı.

Atatürk'ün masasına otursan böyle göstersen, Atatürk seni masadan kovar. Biz bu ülkeyi bu kafasızlar için mi kurduk der. Beyaz leblebi yiyor mesela.. Bunu yapan kafasız.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal