Cüneyt Özdemir: Ulan Biraz Sevin Ya

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye'nin sağlık sisteminin ABD ve İngiltere'deki sistemden daha iyi olduğu söyledi. Bu söylemlerinin üzerine eleştirildiğini belirten Özdemir, sosyal medya hesabından isyan etti ve "Ulan sevin biraz ya!" dedi.

16.04.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-13:52)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya genelinde 2 milyondan fazla insanı etkiledi. Salgın karşısında birçok ülkenin sağlık sistemi çökme noktasına gelirken, gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye ile ABD ve İngiltere'yi kıyasladı. 

Türkiye'nin sağlık sisteminin buralardaki sistemden daha iyi olduğunu belirten Özdemir, bu açıklamalarının ardından eleştirildiğini ifade etti.

"İNGİLTERE'YE DOĞRU SÜRELİM DİYECEKSİN"

Özemir konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu ve "Diyoruz ki hastaneler iyi. Türkiye'de hasta olursan coronadan gideceksin halen kalabileceğin bir yer var. New York'taki gibi bir panik yaşanmıyor. 'Yalaka bunlar' diyor adam. Gerçekten bunları tespit edip almayacaksın abi. Önden seni İngiltere'ye doğru sürelim diyeceksin. Ulan sevin biraz ya." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal