Cumhuriyet Gazetesi'nin Kirli Oyunu!

Cumhuriyet Gazetesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan saldırıdan sonra yeni bir skandala imza attı. Akıl hastası bir şuçlunun işlediği cinayeti 'toplumsal ayrıştırma' şeklinde yayınlayan gazete Türkiye’ye olan nefretini bir defa daha gösterdi.

06.04.2018-14:09 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-14:05) Cumhuriyet Gazetesi'nin Kirli Oyunu!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'ndeki bir araştırma görevlisi, dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutmanı silahlı saldırı sonucunda öldürdü.

Üniversitede görevlileri devamlı 'FETÖ'cü diye şikayet eden ve gerçekte kendisinin örgüt bağlantısı takip edilen Volkan Bayar fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürerek 3 kişiyi de yaraladı.

Cumhuriyet Gazetesi bu durumu toplumsal ayrıştırmanın ürünü olarak yayınladı. Gerçekte ise toplumu ayrıştırmak için her çeşit provokasyonu Cumhuriyet Gazetesi yaptı. Charlie Hebdo'nun karikatürünü servis ederek toplumda büyük bir infial yaratmaya çalışan, devletin mahrem bilgisi olan MİT tırları görüntülerini servis edem ve Türkiye’yi devamlı kötü göstermek için uğraşan ‘Cumhuriyet’ bir saldırı haberi üzerinden yurtta kaos oluşturmaya çalışarak perde arkasını gün yüzüne çıkardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal