Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç'tan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na Uyarı

Bülent Arınç, yeni parti kurması beklenen Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'a, AK Parti'den ayrılıp parti kuran Erkan Mumcu, İdris Naim Şahin, Abdüllatif Şener'i hatırlatarak, "Bundan da yanılıp da birilerinin desteği ile onların sözlerine bakarak karşımıza çıkıp parti kurarlarsa millet onları affetmez" dedi.

21.08.2019-17:54 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-17:50) Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç'tan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na Uyarı

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, Malatya programı çerçevesinde AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Başkanı İhsan Koca ve partililer tarafından karşılanan Arınç, burada gündem ile alakalı bazı açıklamalar yaptı.

"AK PARTİ'NİN OYU YÜZDE 40"

AK Parti'nin şu anda yüzde 40 oyunun olduğunu ve diğer partilerinin kendilerine yaklaşamadığını söyleyen Arınç, "Artık yüzde birin dahi kıymeti var. Eski sistemde bu halimizle her daim iktidar oluruz. Yeniden geriye dönüş de düşünülmediğine göre zoru başarmamız gerek. Yüzde 50 + 1, bu imkansız değil" sözlerine yer verdi.

"MİLLET ONLARI AFFETMEZ"

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun parti kurma fikri ile alakalı da açıklamalar yapan Arınç, "Bu arkadaşlar parti kuracaklarmış dendiği vakit, şahıslarını çok seviyorum fakat çok büyük hata yaparlar. Erkan Mumcu, İdris Naim Şahin, Abdüllatif Şener de ayrılıp parti kurdular fakat hiçbirisine halk selam dahi vermedi. Fakat o zaman çok güçlü bir partiydik. Şimdi biraz yaralıyız, problemlerimiz var, kendi içimizde çözülmeler var. Bunları yeniden toplamamız gerek. Bundan da yanılıp da, birilerinin desteği ile onların sözlerine bakarak, karşımıza çıkıp parti kurarlarsa millet onları affetmez" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal