Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Yeni Ekonomi Programı Açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün açıklanan Yeni Ekonomi Planı ile alakalı açıklamalar yaptı. Kalın, "Sayın Bakanımız gerçekçi, ayrıntılı, hedefleri net olan yeni planı duyurdu. Bu programın olumlu olduğunu düşünüyoruz" dedi.

21.09.2018-12:57 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-12:47) Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Yeni Ekonomi Programı Açıklaması!

Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın dün ilan ettiği Yeni Ekonomi Programı ile alakalı Beştepe'den ilk yorum yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Olumlu görüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de açıklama yaptı. Kalın'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İDLİB MUTABAKATI

Dün MGK toplantısını gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın diplomatik girişimleriyle sağlanan İdlib Mutabakatıyla büyük insani sıkıntı engellendi. İdlib saldırısı bu sayede engellenmiş oldu. Bu anlaşma sonucunda alakalı birimlerimiz çalışmalarını yapıyor. Bunun ayrıntıları MİT, TSK ve özel kuvvetler birlik içinde Ruslarla beraber sahada faaliyet yapıyorlar. Daha önce de İdlib'le alakalı çalışmalar vardı. Bu çalışmalar şimdi sıklaştırıldı. Terör unsurlarının ayrıştırılması bizim için de önem taşıyor. Biz bunu Afrin'de, Cerablus, El-Bab'da ifade ettik. Aynı duruşumuz Suriye'nin sınır bölgelerinde de geçerli. Biz bunu bir bütün olarak algılıyoruz.

"YENİ EKONOMİ PROGRAMINI OLUMLU BULUYORUZ"

Sayın Bakanımız gerçekçi, ayrıntılı, hedefleri net olan yeni planı duyurdu. Türk ekonomisinin tekrar yapılandırılması, sağlam olan bünyesinin korunması için yeni program duyurdu. Bu programın olumlu olduğunu düşünüyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal