Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Sosyal Medya Açıklaması: Kapatılmayacak!

Sosyal medya düzenlemesi ile ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu. Kalın, "Sosyal medyanın kapatılması diye bir plan yok ama düzenlenmesi gerektiği konusunda artık bir konsensüs oluştu." dedi.

09.07.2020-13:54 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-14:33) Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Sosyal Medya Açıklaması: Kapatılmayacak!

Türkiye'nin gündem maddelerinden biri sosyal medyada yapılacak olan düzenlemeler oldu. Düzenleme, sosyal medya kapatılacak şeklinde yapılan algı ile karalanmaya çalışırken, konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi.

Kalın yaptığı açıklamada, 'Sosyal medyanın kapatılması diye bir plan yok ama düzenlenmesi gerektiği konusunda artık bir konsensüs oluştu. Burası 'Gerçek hayatta suç olan sanal hayatta da suçtur' ilkesiyle hareket edilmesi gereken bir alandır.' dedi.

Ayasofya konusuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kalın, 'İbadete açılması, tarihi dünya mirası kimliğinden bir şey eksiltmez. Daha fazla insan orayı ziyaret edebilir.' ifadelerini kullandı.

İsrail'in Batı Şeria'yı ilhak etme planının gasp olduğunu söyleyen Kalın, 'Bu yeni bir gasp ve işgal politikasıdır, hamlesidir, oyunudur. Bu oyuna hiç kimsenin gelmemesi gerekir.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal