Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ortak Miting Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: MHP ile ortak miting olabilir, BBP de katılabilir.

09.05.2018-14:13 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-16:34) Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ortak Miting Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, MHP ile ortak miting yapılacabileceğini söyledi. Beştepe'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birkaç gün içinde İnce'yi kabul edebileceğini de söyledi.

MHP İLE ORTAK MİTİNG OLACAK MI?

Ortak miting ihtimali var. Tarihi yeri kesinleşmedi. MHP ile ortak miting yapılabilir. Cumhur İttifakı'nın mitingi olarak BBP de katılabilir. Birlik duygusunu yansıtacak bir miting olacaktır.

ABD'NİN İRAN'A OLASI YAPTIRIMLARI

İran önemli bir ticaret ortağımızdır. Birçok alanda yürütülen önemli ilişkilerimiz var. Daha önce de yaptırımlar uygulandı. Biz çatışmacı yaklaşımlardan ziyade kucaklayıcı yaklaşımdan yanayız. Prensip olarak kararın bölgede istikrarsızlığı körükleyeceğine yönelik ciddi endişelerimiz var.

CHP'NİN ADAYI İNCE'NİN RANDEVU TALEBİ

İnce'nin randevu talebi ulaştı. AK Parti Genel Merkezi'nde kendisini kabul edecek. randevu talebi üzerine çalışılıyor. Program üzerinde çalışılıyor, önümüzdeki bir kaç gün içinde olabilir. Seviyesiz düzeysiz yaklaşımlar kabul edebileceğimiz bir tarz değildir. Bu kabul bu çerçevede olacaktır. Kendi ilkelerimiz çerçevesinde bu kampanyayı yürüteceğiz. Randevu verilmesinde bir sıkıntı yok. Özel kalemler çalışıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde bu görüşme gerçekleşebilir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal