Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Bir miladın ortasındayız. Bir büyük kırılma noktasının içinden geçiyoruz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." dedi.

24.03.2020-08:17 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-08:32) Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Virüsten daha akıllı ve güçlü olduğumuzu gösterelim. Kendimizi ve etrafımızdakileri koruyalım. Evde kal." uyarısında bulundu.

İbrahim Kalın, Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada Covid-19 salgınını bir dönüm noktası olarak nitelendirdi. Sözcü Kalın "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." dedi.

Sözcü Kalın'ın açıklamaları tam olarak şöyledir: "Bir miladın ortasındayız. Bir büyük kırılma noktasının içinden geçiyoruz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ama önce bu fırtınayı atlatalım. Salgını durduralım. Virüsten daha akıllı ve güçlü olduğumuzu gösterelim. Kendimizi ve etrafımızdakileri koruyalım. Evde kal.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün gece itibariyle Twitter üzerinden yapmış olduğu son açıklama şu şekildedir:

"SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar. "

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal