Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi coronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans aracılığıyla bir araya geldi. Kabinenin gündemi coronavirüs olurken, bu hafta için 3 günlük sokağa çıkma yasağı masaya yatırılacak.

27.04.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-15:53)  Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplandı

Ülkemizde etkisini sürdüren coronavirüs nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantılarına video konferans aracılığıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıya çalışmalarını yürüttüğü İstanbul Tarabya Huber Köşkü'nden katıldı. Toplantının gündem maddesi yine coronavirüs oldu.

Toplantıda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sunum yapacağı kabine toplantısında coronavirüs ile mücadele için yürütülen çalışmalardaki son durum, salgında vaka sayısının iyileşen sayısının altında kalması, alınan tedbirlerin uygulamalara yansıması konuları değerlendiriliyor.

3 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BEKLENİYOR

Özellikle sokağa çıkma kısıtlamaları sonrasında elde edilen başarılı sonuçların devamı için bu kısıtlamalara devam kararı alınması bekleniyor. Bu hafta 1 Mayıs Cuma gününden 3 Mayıs Pazar gecesine kadar sokağa çıkma yasağının gelmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal