Cumhurbaşkanı'ndan Dokunulmazlıklarla İlgili Flaş Açıklama

Rize'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, dokunulmazlıklarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Miiletim bölücü terör örgütünün destekçilerini bu parlamentoda görmek istemiyor" dedi.

20.05.2016-17:06 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Cumhurbaşkanı'ndan Dokunulmazlıklarla İlgili Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Konuşması sık sık Başkan Erdoğan sloganlarıyla kesilen Erdoğan şöyle konuştu.. Sizin dualarınız Rabbimin icabetiyle çok daha farklı tecelli edecektir. Rabbim o günleri bize göstersin inşallah. Fakat ülkemiz için hayırlı olan neyse olsun. Biz Allah'ın huzurunda rükuda eğilmekten başka eğilmeyi tanımıyoruz. Biz kimsenin karşısında eğilmedik.

Benim sizden ricam şudur. Hep bir olacağız kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Gençler, şunu unutmayın bizim bir ordumuz var o da TSK. Bizi bölmek isteyenler var ama kulak asmayacağız.

"29 MAYIS'TA MUHTEŞEM BİR KUTLAMA YAPACAĞIZ"

Bir davanın hareketin mensupları olarak umuyorum ki sizler bir ümmet bilinci ile yürüyeceksiniz. 29 Mayıs geliyor, İnşallah muhteşem bir kutlama yapacağız. Kardeşlerim şehitlik makamı sıradan bir makam değil bu topluluk şehadet için koşan bir topluluk Allah yolunda ölenlere ölüler demeyiniz. Biliniz ki onlar ölü değildir.

Bizim Rabia'mızda ne vardı? Tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet vardı. Bölemeyecekler bizi. Onlar üst aklın uşaklarıdır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Biliyorsunuz her şehit bir yıldızdır. Bu ülkede o tür adım atanlar yanılacaklardır. Bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir. Bu toprakların uğrunda ölenler var onun için vatandır. Kimse bu topraklar üzerinde operasyon yapamaz. Türkiye Cumhuriyeti'nin vatanıdır. Çıkmışlar paralel devler diyorlar.

"TABANI İBADET, ORTASI TİCARET, TAVANI İHANET OLAN BİR ÖRGÜT BU"

Devlet içinde devlet olabilir mi? Bir kısmı Pensilvanya'da bir kısmı Avrupa'da! Neden kaçıyorsunuz? Neden gelmiyorsunuz? Paralel Devlet Yapılanması içinde olanlara sesleniyorum. Aldanıyorsunuz, bölücü terör örgütü içinde olanlarla nasıl beraber oluyorsunuz?

Kardeşlerim tabanı ibadet ortası ticaret tavanı ihanet olan bir örgüt bu. İnsanların sırtından himmet adı altında neleri götürdüler. Onlara gönül veren kardeşlerim bir aldanmışlık içinde...

"MİLLETİM BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DESTEKLERİNİ BU PARLAMENTODA GÖRMEK İSTEMİYOR"

Kardeşlerim biliyorsunuz şu TBMM'de tarihi bir oylama yapılıyor. Dokunulmazlık oylaması... Bölücü terör örgütünün destediklerini benim milletim bu mecliste görmek istemiyor. 168 milletvekili ile alakalı fezlekeler var. Bugünkü oylama ile hayırlı bir sonuç çıkarsa bu dosyalar yargıya gidecek.

Şu anda parlamentoda dokunulmazlıkla ilgili bir oylama yapılıyor. Bu tarihi oylamada, benim milletim bu ülkede suçlu olan parlamenterleri bu parlamentoda görmek istemiyor. Hele hele bölücü terör örgütünün desteklediklerini bu parlamentoda görmek istemiyor. Sevgili kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum...

 

Sabah

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal