Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 15 Temmuz Öncesinden Daha Güçlüyüz

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın, 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda gerçekleşen 'Pilotaj Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, bugün 15 Temmuz öncesinden çok daha güçlü bir TSK'nın olduğunu belirtti.

27.07.2018-21:20 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-21:21)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hava Kuvvetleri Komutanlığında eğitim alan pilotların Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığındaki mezuniyet törenine katıldı. Oktay törende yaptığı konuşmada, Hava Kuvvetleri Komutanlığının bu anlamlı gününde olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, pilotaj eğitimini başarıyla tamamlayan subaylara görevlerinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yurt dışında olduğu için programa katılamadığını fakat sevgilerini, muhabbetlerini ilettiğini aktaran Fuat Oktay, 15 Temmuz hain darbe girişimi ardından ülkenin tüm kurumlarını hain FETÖ virüsünden tasfiye etmek tekrardan yapılandırma sürecine tabi tuttuklarını, bu süreçte önceliği; vatanın, milletin güvenliğini emanet ettiği kurumlara verdiklerini vurguladı.

15 TEMMUZ ÖNCESİNDEn DAHA GÜÇLÜ TSK VAR

"Bugün, 15 Temmuz öncesine göre çok daha güçlü, çok daha disiplinli, motivasyonu, kendine inancı çok daha yüksek bir Türk Silahlı Kuvvetlerimiz var’’ ifadelerini kullanan Oktay, bu başarıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliği, kararlılığı yanında, komutanların emeği, gayreti ve çabalarının da büyük payının bulunduğuna dikkat çekti.

HÜRKUŞ İÇİN TARİH VERDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yerli eğitim uçağı Hürkuş için tarih verdi.  Oktay "Yerli eğitim uçağımız Hürkuş ile bu yıl sonunda pilot eğitimlerinin başlayacağı, aynı uçağımızın silahlı olarak muharebelere bundan bir yıl sonra katılacağı ve Hürjetimizin de 2021'de pilotlarımızın hizmetinde olacağı müjdesini vermek isteriz’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal