Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Yeni Zelanda Açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çvuşoğlu Yeni Zelanda'da yapılan saldırı ile ilgili olarak yapılan temaslar ve alınan bilgiler ışığında açıklamalarda bulundu.

18.03.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-10:33) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Yeni Zelanda Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Yeni Zelanda'ya giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Mevlüt Çavuşoğlu sabah saatlerinde Türk vatdandaşlarla buluştu. Hem vatandaşları hemde kamuoyunu bilgilendiren Oktay, açıklamalarda bulundu.

YENİ ZELANDA POLİSİNDEN BİLGİ ALINDI

El Nur Camisi'nde gerçekleşen terör saldırısı sonrası Yeni Zelanda'ya giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, soruşturmayı yöneten polislerden konuyla alaklı detaylı bilgi aldı.

Oktay, bölgeye Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatı doğrultusunda gerçekleştiğini belirtti.

YARALILARA ZİYARET

Türk heyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay liderliğinde yaralılara ziyarette bulundu. Yaralıların durmunun iyiye gittiğini dile getiren Oktay, gerekli bütün desteğin vatandaşlrımız için her zaman verlieceğini söyledi.

''SALDIRGAN'' HRİSTİYAN DEĞİL DE MÜSLÜMAN OLSAYDI ''TERÖRİST'' OLURDU

Fuat Oktay dünya devletlerinin saldırganın dininin hristiyanlık olması sebebiyle terörist demekten kaçındığını fakat saldırgan müslüman olsaydı hiç çekinilmeden terörist olarak adlandırılacağını söyledi. 

Saldırı sebebiyle Cuma günü İstanbul'da İslam İşbirliği Teşkilatı'nın toplanacağını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal