Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ordu'da Meydana Gelen Hasarı Açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Ordu'da meydana gelen felaketle ilgili açıklamalar yaptı. Meydana gelen hasarın çok büyük olmadığını söyleyen Oktay, "Zihinsel bir değişime ihtiyacımız var. Afet olmadan önlemlerimizi almak mecburiyetindeyiz" dedi.

09.08.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-14:23)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ordu'daki sel felaketi ile alakalı olarak, "İklim farklılaşıyor, Türkiye de bu değişimden payını alacak. Bir zihinsel değişime ihtiyacımız var. Dere yataklarına inşaat hususunda hassas davranmamız lazım. İnsanlarımızın, belediyelerimizin ve alakalı kurumlarımızın hassas davtanmasını bekliyoruz. Afet olmadan önlemlerimizi almak mecburiyetindeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Ordu'da meydana gelen afet ile alakalı açıklama gerçekleştirdi. Oktay'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"CAN KAYBI YOK, HASAR ALT SEVİYEDE"

"Sıkıntı olan bölgelerimiz ve insanlarımızla devletimizin tüm birimlerimi olayları yakından izlediler. Sayın Cumhurbaşkanımız da yakından izledi. Şu an itibariyle durum şu. Şükürler olsun bir can kaybımız yok. Hasarın düzeyi de çok yüksek gibi gözükse de çok fazla değil. Bunu da atlatacağız. Devletimizin tüm ekipleri iş başında. Ulaştırma Bakanlığımız hızla uğraşıyor.

"YIKILAN KÖPRÜLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

Yıkılan bu köprüleri yerine getireceğiz. İnsanlarımız mağdur olmayacak. İlk andan beri yanlarındaydık, yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Herhangi bir mağduriyet olmayacaktır. Tüm insanlarımızın ihtiyacı karşılanmıştır, ihtiyacı karşılanmayan insanımız kalmamıştır. Bin kadar mevsimlik işçimiz vardı, tahliyesini yaptık.Yeinden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah böyle bir felaket bir daha olmaz.

"TEDBİRLERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ"

İklim farklılaşıyor, Türkiye de bu değişimden payını alıyor. Bir zihinsel değişime gereksinim var. Dere yataklarına inşaat hususunda hassas davranmamız lazım. İnsanlarımızın, belediyelerimizin ve alakalı kurumlarımızın hassas olmasını istiyoruz. Felaket olmadan önlemlerimizi almak mecburiyetindeyiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal