Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Temelli'ye: Sen Türkiye'yi Terk Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun Mitinigi'nde, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Kürdistan'da biz kazanacağız" açıklamasına cevap verdi. Erdoğan, "Sen Türkiye'yi terk et. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz bulunmuyor" dedi.

26.02.2019-15:14 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-16:17) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Temelli'ye: Sen Türkiye'yi Terk Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz" açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, "Sen Türkiye'yi terk et. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz bulunmuyor. Güneyde Irak'ta Kürdistan bölgesi var" biçiminde cevap verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Emniyet'ten edindiğim rakam 26 bin. Bugün 26 bin Giresunlu kardeşimle burada bir araya geldik. Giresun 31 Mart'ta şehrine ülkene geleceğine, sahip çıkıyor musun? Giresun 31 mart'ta gönül belediyeciliğine evet diyor musun?

Bay Kemal 'bunlar IMF'den borç alırlar' diyor. Bay Kemal IMF'nin kapısına siz gittiniz, borcu siz aldınız. Siz borçlandınız biz ödedik. Biz kargayı sesinden tanırız.

"KİMİ SİYASİ PARTİLER..."

Bizdeki kimi siyasi partiler, hükümetin yaptığı her işe, yaptığı her hamleye karşı çıkmayı muhalefet yapmak sanıyor. Hizmet ve yatırım karşıtlığını muhaliflikle eş değer görüyorlar. Ülkenin bekasını, insanımızın geleceğini alakadar eden meselelerde bırakın hükümete destek vermeyi daha yıkıcı, daha uzlaşmaz davranıyorlar.

"SEN TÜRKİYE'Yİ TERK ETTİ"

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Ne diyor "Kürdistan'da biz kazanacağız." Sen lütfen Türkiye'yi terk et Irak'ta Kürdistan bölgesi var oraya git. Fakat Türkiye'de benim böyle bir bölgem bulunmuyor. Bunlar kimlerle birlikte? CHP ile, ismi sözde İYİ Parti olanlarla birlikte. "Bizim onlarla alakamız yok" diyorlar. Nasıl yok ya? Birlikte liste çıkarıyorsunuz. "Batı'da AK Parti'ye, MHP'ye kaybettireceğiz" diyorlar. 31 Mart akşamı hepsi bir olsun benim aziz halkım bunları sandığa gömer.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal