Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Grup Toplantısında Konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

10.04.2018-12:19 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-13:28) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Grup Toplantısında Konuştu!

BAY KEMAL AĞZININ PAYINI ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘’Hatay'da Mehmetçiklerimize destek için sınır karakolumuzu ziyaret ederek askerlerimize moral verdik. Bu durum kimilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya gelen sanatçılarımıza hakaret etmeye çalıştılar. Gerek biz gerekse sanatçılarımız hak ettikleri cevabı o konuşanlara verdik. Nasıl Mehmetçik’e desteğe giden sanatçıya kem söz söyleyebilir bunu henüz anlayabilmiş değiliz. Hakaret ve küfre varan sözler söylendi. Tüm bunlar karşısında zaman zaman bunlara cevabı siz değil biz verelim diyen arkadaşlar var. Tamam da sözün şiddeti kritik önem arz ediyor. Bulunduğumuz makam bu hakaretleri kabul eden makam değildir. Bulunduğumuz makam o kişilere akıllarının alacağı şekilde gerektiği cevabı vermesi gereken bir makamdır’’ diyerek Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi duydum ki Hatay'a gidiyormuşsun, ne oldu ya günaydın, postalın yoksa sana asker postalı biz gönderelim parkan eksikse onu da biz gönderelim. Biz askerimizle beraber doğduk, Mehmetçik ile yürüyoruz şeklinde konuştu.

4 BİN 71 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Afrin'de ne işiniz var? Merkezine girmeyin diyen kimdi? Siz değil miydiniz? Biz sizin karşı gelmenize rağmen Fırat Kalkanı harekatını yaptık. Bay Kemal'a rağmen Zeytin Dalı operasyonunu yaptık. 4 bin 71 şuan itibariyle öldürülen getirilen terörist sayısı.  Kuzey Irak'ta 337 terörist öldürüldü getirildi. Herhalde bu teröristlere gözyaşı dökmeyi unutmazsın. Bu mücadele bitene kadar devam edecek aksi halde şehitlerimize bunun hesabını veremeyiz’’ ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BEDEL ÖDEYECEKLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Guta ve Duma katliamlarına ilişkin olarak, bu katliamı yapanları lanetliyorum şeklinde konuştu. Recep Tayyip Erdoğan, kim yaparsa yapsın bu katliamı yapanlar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Bu konuyla alakalı görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

MİT, FETÖ'CÜLERİ YAKALIYOR

Kırgızistan’da ki FETÖ yapılanmasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgız makamlarıyla ele ele verip FETÖ'yü bu ülkeden de temizleyeceğiz diye konuştu. Cumhur başkanı Erdoğan, Gabon 3 tane önemli FETÖ'cüyü hamdolsun bize teslim etti. Gideceğiz, nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Kosova'dan 6 FETÖ’cüyü aldık. Şimdi Gabon'dan 3 teröristi aldık. MİT kovalıyor. Şimdi bakalım yenisi nereden çıkacak’’ diyerek MİT’in başarısına vurgu yaptı.

CARİ AÇIKTA 19 MİLYAR DOLARLIK İYİLEŞTİRME

Cari açık meselesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Proje bazlı teşvik sisteminin tanıtımını yaptığını ve 19 firmamıza ait 23 projeye ilişkin teşvik belgelerini sahiplerine teslim ettiklerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘135 milyar lira yatırım bedelli bu projelerle ihracatımızı 6 milyar dolar üzerinde artırıyor, ithalatamızı 12 milyar azaltıyoruz. Cari açığımızda 19 milyar dolarlık bir iyileştirmenin temelini atmış oluyoruz’ diye konuştu.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal