Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Takvimi

24 Haziran genel seçimleriyle ilgili olarak “haftaya sahaya iniyorum” diye açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kampanya başlangıcını CHP’nin kalesi olarak görülen İzmir’den yapacak.

20.04.2018-11:36 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-12:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Takvimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçim kararının alınmasının sonrasında kampanya sürecine zaman kaybetmeden başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu seçim programı kapsamında ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 28 Nisan günü il kongresi için İzmir’e gidecek. İzmir programı aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyasının başlangıcı da olacak.

6 MAYIS'TA İSTANBUL'DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gideceği Özbekistan ve Güney Kore ziyaretinin sonrasında seçim kampanyası sürecini hızlandıracak.

6 Mayıs tarihide şölen havasında yapılacak İstanbul İl Kongresi’nde ise 24 Haziran seçimlerine dönük projeler ve yol haritasının duyurulması planlanıyor.

TÜRKİYE'Yİ DOLAŞACAK

Ramazan ayı boyunca yoğun bir seçim trafiği yaşayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sürede Devlet Bahçeli ile ittifaka uygun şekilde işbirliği halinde tüm Türkiye’ye adım adım dolaşması öngörülüyor.

AĞIRLIK BÜYÜKŞEHİRLERDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyası programında Doğu ve Güneydoğu vilayetleriyle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlere ağırlık vereceği söyleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13-15 Mayıs tarihleri arasındaki İngiltere ziyaretinin sonrasında tamamen seçim kampanyasına adapte olacak. 15 Mayıs tarihinden sonra sonraki yaklaşık 40 günlük zamanda birçok şehir ziyaret edilerek halkala buluşulması planlanıyor.

50 İLDE MİTİNG

Yaklaşık 50 şehirde seçim mitingleri yapması düşünülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın televizyon programları ve halka açık etkinliklere dahil olacak.

ŞARKILAR AFİŞLER HAZIRLANIYOR

24 Haziran’daki erken seçimlerde kullanılacak şarkılar, görseller ve sloganlarla ilgili hazırlıklarına ise devam ediliyor. Kampanya materyallerinde cumhur ittifakına ve yeni sistemin elzem oluşuna vurgu yapılacak. Sosyal medyanın aktif şekilde kullanılacağı kampanya sürecinde kullanılacak mesajlarda “birlik, beraberlik ve kapsayıcılık” vurgulanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal