Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingi İçin Hakkari'ye Giden Polisler Kaza Yaptı! 2 Ölü 15 Yaralı Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi için Hakkari'ye giden polisleri taşıyan midibüs, başka bir otomobille çarpıştı: 2 ölü, 15 yaralı

11.03.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-15:08) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingi İçin Hakkari'ye Giden Polisler Kaza Yaptı! 2 Ölü 15 Yaralı Var

Van'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi için Hakkari'ye hareket eden polisleri taşıyan midibüsle yolcu minibüsünün çarpışması neticesinde 2 vatandaş yaşamını yitirirken, 6'sı polis 15 kişi de yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre kaza, Van - Hakkari karayolu üstündeki Gürpınar yol ayrımı civarında oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacğaı miting için Hakkari'ye gitmek için yola koyulan polisleri taşıyan midibüsle Başkale yönünden gelen yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 6'sı polis 15 kişi yaralandı.

YOLCU MİNİBÜSÜNDEKİ 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralılar ambulansla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ile Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yolcu minibüsündeki yaralılardan T.K. ile H.K., gerçekleştirilen bütün müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal