Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Miting Planı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ilk seçim mitingini 28 Nisan'da İzmir'de yapacak, 24 Haziran tarihine kadar 55 ile gidecek.

26.04.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-14:19) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Miting Planı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk seçim mitingini 28 Nisan tarihinde İzmir'de yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran'a kadar 55 vilayette miting yapması öngörülüyor.

AK Parti'de 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi'ne ilişkin aday adaylığı sürecini 24 Nisan Salı günü başlatan AK Parti, 29 Nisan Pazar günü 00.00'a kadar başvuruları kabul edecek.

Milletvekili aday adaylığı için ilginin yoğun olduğu AK Parti Genel Merkezi'nde oluşturulan kayıt masalarında görevliler yoğun bir şekilde çalışıyor.

Partide 2-3-4 Mayıs'ta gerçekleşecek temayül yoklamaları sonrasında aday adaylarıyla mülakatlar yapılacak. Böylece aday adayları arasından, milletvekilliği için adaylar tespit edilecek.

AK Parti'de seçim beyannamesi için de yoğun bir çalışma trafiğine girildi.

İLK İZMİR'DE BAŞLAYACAK

Gelecek günlerde AK Parti’nin miting programı açıklanacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Nisan Cumartesi günü il kongresi için gideceği İzmir'de ilk seçim mitingini de düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran tarihine kadar 55 ilde miting yapması planlanıyor.

Diğer yandan, AK Parti'de teşkilatlar, seçim kampanyası nedeniyle halkla buluşmasında ağırlıklı olarak 16 yıllık AK Parti iktidarında gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni dönemde hayata geçirilecek ekonomik reformları öne çıkaracak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal