Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Ziyareti Öncesi Washington Sokaklarında Hareketli Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti öncesi Washington sokaklarında dikkat çeken görüntüler oluştu.

12.11.2019-21:37 - (Son Güncelleme: 12.11.2019-21:31)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine 2 günlük ABD ziyaretinde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretin öncesinde Türkiye’nin DEAŞ’la mücadelesini anlatan panolar Washington caddelerini gezmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine 2 günlük ABD ziyareti gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan'ın gelişi öncesi Washington caddelerinde Türkiye'nin DEAŞ ile mücadelesini anlatan panolar caddelerde dolaşmaya başladı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini beklerken, Türkiye'nin DEAŞ'la mücadelesini anlatan panolar Washington caddelerini gezmeye hazır." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TRUMP İLE BİR ARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti kapsamında, ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya gelecek ve birlikte heyetler arası görüşmelere başkanlık yapacak.

Temasları kapsamında, ABD Ticaret Odası ve DEİK/Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenecek yuvarlak masa toplantısında iş insanlarına hitap edecek Erdoğan'ın, ayrıca Maryland eyaletinde bulunan Amerika Diyanet Merkezi'ni ziyaret ederek, Türk vatandaşları, Türk kökenli Amerikalılar ve Müslüman toplumu temsilcileriyle bir araya gelmesi ön görülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal