Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştiren Pankart Açan Öğrencilere Çay Daveti!

ODTÜ mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren pankart açan ve gözaltına alınan öğrencileri Erdoğan, çaya davet etti. Öğrenciler de bu davete yeşil ışık yaktı.

10.10.2018-14:58 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-14:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştiren Pankart Açan Öğrencilere Çay Daveti!

2018 ODTÜ mezuniyet töreninde "Tayyipler Alemi" pankartı açmalarının ardından önce gözaltına alınıp 1 ay tutuklu kaldıktan sonra taliye edilen 4 öğrenciyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çaya çağırdı.

1 AY TUTUKLU KALMIŞLARDI

ODTÜ mezuniyet töreninde 4 öğrenci, "Tayyipler Alemi" pankartı açmalarının ardından, gözaltına alınıp 1 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilmişti. Bu durum kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

AVUKATI TALEBİ İLETTİ

Süperhaber'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı üzerinden öğrencilere gönderilen mesaja öğrencilerden de pozitif cevap geldi.

4 ÖĞRENCİYİ ÇAYA DAVET ETTİ

İşte Talat Atilla'nın köşesinde yazdığı o kısım:

"İlginç fakat hoşuma giden özel bir bilgi aldım. 2018 ODTÜ mezuniyet töreninde "Tayyipler Âlemi" pankartı açmalarının ardından önce gözaltına alınıp, ardından serbest kalan 4 öğrenciye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çay daveti yollanmış.

Erdoğan'ın avukatı üzerinden öğrencilere gönderilen mesaja öğrencilerden de pozitif cevap gelmesi ayrı bir güzellik...

Açılan pankart ne derece eleştiri hudutlarını zorluyor, amacını aşıyorsa, Erdoğan'ın çağrısı, bir o kadar yerinde ve manalı...

Bu küçük çağrı, toplumsal kutuplaşmayı sonlandırmak için büyük bir yol açabilir!

Erdoğan, toplumsal anlaşma kapsamında Fazıl Say gibi muhalif bazı kişilere de çay daveti gerçekleştirmeyi düşünüyor. Cumhurbaşkanı, kısa zaman önce annesi vefat eden Say'a telefonla taziyede de bulunmuştu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal