Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Daha Hiç Böyle İzlemediniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın daveti ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne misafir olarak teşrif eden üniversite öğrencileriyle sahurda bir araya geldi.

07.06.2018-20:46 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-20:51)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde üniversite öğrenci kelimeleriyle sahurda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilerle aynı sofraya oturmadan önce ise makam odasından çıkarken kendisini çeken kameraya sahura kadar yaptığı çalışmaları anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda saat 02.13. Şuana kadar arkadaşlarımla çalışmalarımızı ve özellikle de ilk 100 güne yönelik neler yapacağız bunların üzerindeki çalışmalarımızı, yeni dönemdeki sistemimizle alakalı çalışmalarımızı devam ettirdik. 10 dakika önce çalışmalarımız bitti. Şimdi de eşimle birlikte davetlimiz olan üniversite öğrencileri ile beraber olacağız. Onlarla hem bir sohbet hem de bir sahur yapacağız. Bu duygular içinde tüm gençliği selamlıyorum. Gençliğimize bu eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun, bayramınızı ve kandil gecenizi şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasını bitiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerinin bulunduğu salona doğru ilerledi ve salona girişinde gençler tarafından alkışlarla karşılandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal