Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yerli Otomobili Eleştiren CHP'ye Sert Yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Kocaeli'de Hereke Halı Dokuma Fabrikası'nda; "60 yıl önce Devrim otomobiline karşı ne söylendiyse bugün aynısını da Türkiye Otomobili’ne de söylediler." diye konuştu.

28.12.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-10:48)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Kocaeli'de Hereke Halı Dokuma Fabrikası'nda 'Türkiye'nin Otomobili'nin üretilmesine tepki gösteren Ana Muhalefet Partisi CHP'ye sert ifadelerle yanıt verdi.
Yerli otomobilin tanıtımından önce eleştirilere maruz kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ve muhalefet kanadına bu tutumlarından dolayı sert ifadelerle cevap verirken "60 yıl önce Devrim otomobiline karşı ne söylendiyse bugün aynısını da ‘Türkiye Otomobili’ne de söylediler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya yönelik açıklamaları şöyledir:
"Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti. Yıkmanın, engellemenin değil, ülkemize yeni eserler kazandırmanın gayretindeyiz. Ülkemizin geleceğine dair tek bir hedefi, sevdası, umudu dahi olmayan vizyonsuzların bizi engellemesine fırsat vermeyeceğiz. Muhalefetin kısır gündeminin peşine asla takılmayacağız. Çünkü bizim bunlarla boşa harcayacak, tek bir saniyemiz bile yok."
"CHP'ye müzahir yayın organları, yerli otomobil projesini kötülemek için son bir haftadır adeta seferberlik ilan ettiler. Daha aracı bile görmeden kimi zaman fanını, kimi zaman aynasını, kimi zaman butonunu bahane ederek içlerindeki kin ve nefreti ortaya döktüler." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal