Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Parti Kurmak İsteyenlere: Kuyumuzu Kazan Riyakarlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti söylentilerine bu defa Ankara'dan cevap verdi. Erdoğan, "Yüzümüze dost görünüp ardımızdan kuyumuzu kazan riyakarlar, hedeflerimize ulaşmamıza engel olamayacaktır" diye konuştu.

10.07.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-17:17)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hak-İş Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalar yaptı.

"YÖNETİM SİSTEMİNİ BALTALAMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin revizyon söylentilerine cevap veren Erdoğan, "Reform kesintisiz bir süreci ifade eder. Bakanlıklarımızın ve kurumlarımızın güçlü yönlerine destek vereceğiz. Zaafiyet ortaya çıkan yerlerini de değiştireceğiz. Yeni yönetim sistemini baltalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bir yönetim sistemi kuruyorsunuz halka götürüyorsunuz, halk evet diyor. Şimdi çıkıyorsunuz gene referanduma götürelim diyorsunuz. Boyacı küpü mü bu? Öyle bir dönemden geçiyoruz ki doğru adımlar atarsak yarım asır öne geçmemiz, yanlış adımlar atarsak yarım asır geriye düşmemiz kaçınılmazdır" sözlerini kullandı.

YENİ PARTİ İDDİALARINA YANIT

Gündemdeki yeni parti iddialarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir takım problemler yaşıyorsak bunun nedenini burada arayacağız. Ehliyete, istişareye önem vereceğiz. Halktan kopuşa yol açan her türlü hastalığı bünyeden söküp atacağız. Arkamızdan kuyumuzu kazan riyakarlar hedefimize ulaşmamıza engel olamayacaklar" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal