Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yedi Düvele' Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Uluslararası bir mücadelenin içindeyiz. Yedi düvel saldırıyor yedi düvele karşı dimdik ayakta duruyoruz durmaya devam edeceğiz.'' dedi.

24.10.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-16:57)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 105. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dahil olduğu törenin anlam ve önemine yönelik şöyle konuştu:

 'Kaymakamlık Müessesi Osmanlı Devleti'nden devralınmıştır'

''Yeni kaymakamlarımıza görev yerlerinde ve tüm meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Kaymakam ifadesi yönetim sistemimizde temel devlet görevlerinden biridir. Kaymakam anayasamıza göre ilçelerde cumhurbaşkanı adına görev yapan en yüksek devlet görevlisidir. Kaymakamlık müessesi de Osmanlı Devleti'nden devralınmıştır. Kaymakamlarımız bekar veya evli şoförün yanına oturmalı kamyonete erzak mı koyacak kışın kömür mü koyacak hepsini yüklemeli ev ev dolaşmalı. Kapıyı çalmalı veya içeriden gelen sese kulak vermeli. Kim geldi dendiğinde de kaymakam demeli. Kaymakam hemen kolileri veya kömürü odunu oraya indiri vermeli. Bununla siz cumhurbaşkanınızın orada gören gözü duyan kulağı olmalısınız.''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 105. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde Türkiye'nin içinde bulunduğu askeri ve siyasi sürece yönelik şu açıklamaları yaptı: 

'Yedi Düvel Saldırıyor Yedi Düvele Karşı Dimdik Ayakta Duruyoruz'

''Uluslararası bir mücadelenin içindeyiz. Yedi düvel saldırıyor yedi düvele karşı dimdik ayakta duruyoruz durmaya devam edeceğiz. Bağıranlar konuşanlar bunların hiçbirinin sınırı var mı? Yok. 911 kilometre sınırı olan Türkiye olarak eğer taciz ediliyorsak buna karşı sessiz kalamayız duramayız. Gereken neyse onu yapmaya mecburuz. Yaptık yapıyoruz ve yapacağız.

İkinci Dünya Savaşı'nda 50 milyon insanın ölümünden sorumlu olanların bize insanlık dersi vermesini anlamıyoruz. Ruanda'da 1,5 milyon insanı öldüreceksin bize insanlık dersi vermeye kalkacaksın. Önce aynaya bakın. Bizim tarihimizde böyle bir şey asla yok.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal