Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vefa Grubunu Hedef Alan Saldırıya Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vefa grubuna yapılan terör saldırısına yönelik sert tepki gösterirken, "Hain saldırı, terör örgütünün perdeler arkasına saklanmaya çalışılan menfur yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir" dedi.

15.05.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-16:54) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vefa Grubunu Hedef Alan Saldırıya Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vefa grubuna yapılan terör saldırısına sessiz kalamayarak, "Hain saldırı, terör örgütünün perdeler arkasına gizlenmeyei deneyerek menfur yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, "Dün Van’ın Özalp ilçesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırı, terör örgütünün perdeler arkasına saklanmaya çalışılan menfur yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir." dedi ve şöyle devam etti:

Hainliklerine her gün bir başkasını ekleyen, aziz milletimizin tüm değerlerine saldıran; birliğimize, beraberliğimize ve canımıza kast eden teröristlere ve onların destekçilerine karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Saldırıda şehit olan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal