Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vatandaşlara 1 Mayıs Provokasyonu Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında provokasyonlara karşı vatandaşları uyardı.

30.04.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-11:27)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle paylaştığı mesajda "Günün manasına uygun biçimde, provokasyonlardan uzak bir bayram havasında kutlanmasını temenni ediyor, bütün vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu sözlere yer verdi;

"Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında kilit rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum.

Bütün dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs'ın, hakkaniyetli ve adil koşullarda bir çalışma ortamına vesile olmasını diliyorum. Vazifeye geldiğimiz günden beri işçi ve emekçilerimizin problemlerine her daim samimiyetle çözüm üretmeye uğraştık. İstihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok önlemi, programı yaşama geçirdik. Bu anlayışla, emekçilerimiz ücretten sosyal haklara dek her alanda önemli kazanımlar elde ettiler.

Emekçilerimizin demokratik yollarla söylediği bütün taleplerini dikkate alarak, devletimizin bütün kurumlarıyla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, çalışanlarımızın problemlerinin çözümü ve hayat şartlarının iyileştirilmesi konularında çalışmayı sürdüreceğiz. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, üretimden gelen güçlerini kullanarak, haklı taleplerini demokratik platformlarda söylemesi, problemlerin karşılıklı diyalog ve uzlaşma içinde çözüme kavuşturulmasını sağlayacak ilk adımdır.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün anlamına uygun biçimde, provokasyonlardan uzak bir bayram havasında kutlanmasını temenni ediyor, bütün vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal