Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uyarı: Seçim Olacakmış Gibi Çalışmaya Devam Edin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin Kızılcahamam kampında İstanbul ilçe belediye başkanlarına uyarı geldi. Erdoğan, "Sizler gene de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarınıza devam edin" dedi.

29.04.2019-08:53 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-08:43) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uyarı: Seçim Olacakmış Gibi Çalışmaya Devam Edin

AK Parti'nin Kızılcahamam'da 28. istişare ve değerlendirme kampında, 31 Mart yerel seçim sonuçları görüşüldü. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, YSK'nın kararını şimdilik vermediğini ifade ederek "Sizler gene de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarınıza devam edin" dediği iddia edildi.

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında dün ve önceki gün gerçekleştirilen sunumlarda tasarruf uyarısı dikkat çekti. Basın mensuplarına kapalı yapılan toplantılarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ile Çiğdem Karaaslan sunumlar yaparak belediye başkanlarının taleplerini dinledi.

BORÇ UYARISI

Yapılan sunumlarda özellikle yeni belediye başkanlarına yeni yapacakları harcamalara dikkat etmeleri ve yeni borçlanma yapmamaları hususunda ikazlar yapıldı.

PROJE TALİMATI

Sunumlarda başkanlara "Bitirtilemeyen çok proje var. Uzayan, bitmeyen projeler tepki topluyor. Sıfırdan proje yapmayın. Yüzde 40'ı yapılan projeleri dondurun, yüzde 70 ve fazlası yapıldıysa öncelikle bu projeleri sonlandırın" talimatı verildi.

"HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIN"

Erdoğan, İstanbul ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya geldi. İstanbul seçimleriyle alakalı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "YSK şimdilik kararını vermedi. YSK'nın her türlü kararı kabulümüzdür. Sizler gene de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarınıza devam edin" sözlerini kullandığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal