Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ulaştırma Bakanı Turhan'a: Bitirmezsen Güle Güle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas'taki mitingde yapımı devam eden Ankara-Yozgat-Sivas hattı ile alakalı konuştu. Ulaştırma Bakanı'na dönen Erdoğan, "Ulaştırma Bakanı da burada. İşi takip etmez, bitirmezse eyvallah, güle güle" dedi.

08.02.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-16:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ulaştırma Bakanı Turhan'a: Bitirmezsen Güle Güle

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk mitingini Sivas'ta gerçekleştirdi. Erdoğan, devam eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

''SON 16 YILDA SİVAS'A 28 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK''

"Son 16 senede Sivas'a 28 katrilyon yatırım gerçekleştirdik. Cumhuriyet tarihinde bunun bir benzeri yok. Cumhuriyet tarihinde bunun bir örneği yok. Ben 'kıraathane' diyorum CHP 'kumarhane' diyor. Dervişin zikri fikri konusu var ya işte bunların durumu da bu."

"BİTİRMEZSE EYVALLAH, GÜLE GÜLE"

"Demiryollarımızın ihtiyacı olan travers fabrikasını istihdam sağlamak için Sivas'a açtık. Yüksek hızlı tren yaptık. Şimdi onlar 'Aman yapmayın' der. Ankara-Yozgat-Sivas yüksek hızlı tren hattı yapımı sürüyor. Bu hatla Ankara-Sivas- yolculuğu 2 saate iniyor. Ulaştırma Bakanı da burada. İşi takip etmez, bitirmezse eyvallah, güle güle."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal