Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye İttifakı Açıklaması: Fitne Çıkarmaya Çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İttifakı açıklamalarına açıklık getirdi. Bunun Cumhur İttifakı'na alternatif olmadığını söyleyen Erdoğan, "Bazıları hemen Türkiye İttifakı sözlerimizi Cumhur İttifakı alternatifi gibi göstererek fitne çıkartmaya uğraştı" dedi.

02.05.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-12:57)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 75'inci Genel Kurulu'nda önemli açıklamalar yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Malı ibaresi artık dünyanın dört bir tarafında kalitenin sembolü şekline gelmişse, bu başarının altında sizlerin imzası vardır." dedi.

"BAZILARI FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞTI"

Son dönemlerde bir şey moda oldu. Kucaklaşma vakti… Şimdi TOBB bu çatının altında kucaklaşmıyorsa bunun hesabını herhalde ben verecek değilim. Biz hiçbir vakit kucaklaşmadan kaçmadık, onun için Türkiye İttifakı dedik, onun için Cumhur İttifakı dedik. Bazıları hemen Türkiye İttifakı sözlerimizi Cumhur İttifakı alternatifi gibi göstererek fitne çıkartmaya uğraştı.

Dağdan gelen emirler neydi? Ankara'da İstanbul'da İzmir'de seçime katılmayacaksınız. Sen parti değil misin? Neden katılmadın seçime? Kusura kalmayın terör örgütüyle el ele olanlar, bizimle ittifak durumunda olamazlar.

Benim dört evladımın, dört Mehmedimin berat gecesinde şehit olduğu bir olayda, kusura bakmasınlar bizler buralara el bebek gül bebek gidemeyiz. Biz nereye nasıl gidileceğini çok iyi biliriz. Ve hiçbir vakit tahrik unsuru olmadık, olmayacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal