Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sürpriz Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini Twitter üzerinden sahura davet eden üniversite öğrencilerine sürpriz yanıt verdi.

01.06.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-09:49)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da bir öğrencinin Twitter aracılığıyla yaptığı davet üzerine sürpriz ziyaret yaptığı yurtta gençlerle sahurda buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir öğrencinin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden "Sayın Cumhurbaşkanım, bir gece de bizim Hüseyin Gazi Yurdu'nda sizi misafir etsek de sahuru birlikte yapsak?" davetine, "Çayınız hazırsa geliyorum’’ şeklinde cevap verdi.

Altındağ'daki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Hüseyin Gazi Öğrenci Yurdu'na sürpriz ziyaret yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda, kendisine Twitter'dan davet gönderen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Güngör Atak karşıladı. Ardından Atak ve beraberindeki arkadaşlarıyla yurdun yemekhanesine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle muhabbet ederek sahur yaptı.

Sohbet esnasında üniversite öğrencileriyle özçekim ve hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrenim gördükleri üniversiteler ve derslerinin vaziyeti hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

"BU DİNAMİK NÜFUSLA İNŞALLAH BU ASRI KENDİ LEHİMİZE ÇEVİRECEĞİZ"

Sahur sonrası öğrencilere konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazan ayını kutlayan kendileriyle sahur sofrasında bulunmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu şekilde konuştu:

"Maşallah güzel bir yurdunuz var. Öğrenci kapasitesi bayağı yüksek, bin 44 kişilik bir yurda sahipsiniz. Temenni ediyorum ki bu yurtta huzurlu bir öğrencilik yaşamını sürdürürsünüz ve buradan da başarı dolu bir öğrencilik hayatını tamamlayarak geleceğe yürürsünüz. Sizlere bu süreç içerisinde Allah'tan başarılar diliyorum."

Öğrencilere derslerinde ve hayatlarında başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz gençlerden bu dinamizmi bekliyorum. 'Acaba' demeyin, 'Biz yaparız' deyin. Bu ülkenin, bu milletin evladı yapar. İnşallah gelecek bizimdir. Bu genç nüfusla, bu dinamik nüfusla inşallah bizler bu asrı tamamen kendi lehimize çevireceğiz’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal