Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sosyal Medya Düzenlemesi' Kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" dedi.

01.07.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-14:09) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sosyal Medya Düzenlemesi' Kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Burada yapığı açıklamalar arasında müstakbel damadı Berat Albayrak ve ailesine yönelik saldırılar tepki gösteren Cumhurbaşkanı erdoğan bu vesileyle "sosyal medya düzenlemesi" kararını şu sözlerle açıkladı.

"Aile olarak birkaç gündür can acıtıcı mesele ile karşı karşıyayız. Önceki gece 8. torunum dünyaya geldi. Berat Bey evladının doğumunun sevinci paylaştı bu mesafın altında on binlerce kişi tebriklerini ifade eden yorumlar yazdı sayıca az da olsa insanlıktan dahi nasibini almamış bazı alçaklar hakareletler bu güzel iklimi kirletmeye çalıştı.

Yargı ve emniyet teşkilatlarımı harekete geçip bu haysiyetsizlerin kimliklerini tespit etmeye başladı. Bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde her birinden işledikleri suçun hesabını soracağız. Bunlar ahlak sahibi değil.

"TÜRKİYE BİR MUZ CUMHURİYET DEĞİLDİR"

Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Sosyal medya düzene sokulmalı. Bu mecraların kontrol edilmesini istiyoruz. Türkiye bir muz cumhuriyet değildir. Bu konudaki teklifimizi parlamentoya getireceğiz.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal